Vacatures

Trainer Administratief medewerker

Vacature trainer

Herborist Cosmetics bvba, voert onder meer het innoverende merk Medik8, een professioneel huidverbeteringsmerk dat zich bezig houdt met huidonderzoek. Ook is het actief op het gebied van ‘groene’ farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren trainer (m/v)

 • met ervaring in de beautybranche
 • voor minimaal 3 dagen per week (uitbreiding naar 4 dagen p.w. op termijn is mogelijk)

Jouw werkzaamheden houden o.a. in dat je (product)kennis van Medik8 overdraagt aan de bij ons aangesloten schoonheidsspecialistes. Het spreekt voor zich dat je, om kennis op te doen, zelf opleidingen zult volgen die door ons worden gefaciliteerd.

Wat wij graag in jou zien

Je bent spontaan, een echte teamplayer en je beschikt over een flexibele instelling. Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om op locatie trainingen te geven en mee te draaien op beurzen. Een goede beheersing van de Engelse taal in verband met vertalingen en opleidingen is een must. Spreek je daarnaast ook Frans, dan is dat zeker een pluspunt.

Wat wij jou bieden

 • Een marktconform salaris met bijbehorende onkostenvergoeding
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen en te werken met een innoverend merk
 • Een laptop en telefoon van de zaak

Heb jij interesse in deze functie en herken jij jezelf in het profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren vóór 24 mei a.s. door middel van het sturen van een motivatiebrief met CV naar meriam@herboristcosmetics.com

Vacature administratief medewerker

Voor ons moederbedrijf Herborist Cosmetics bvba, zijn wij ter vervanging van zwangerschapsverlof van een van onze collega’s op zoek naar een gedreven en klantgerichte administratief medewerker met een sterke persoonlijkheid (m/v) met affiniteit voor de beautybranche.

 • voor 32 uur per week
 • voor de duur van minimaal een half jaar
 • vanwege groei van ons bedrijf kan daarna een vaste aanstelling tot de mogelijkheid behoren
 • kennis van Exact is een pré
 • alsmede kennis van de Engelse en Franse taal

Je komt te werken voor het innoverende Medik8. Dit is een professioneel huidverbeteringsmerk dat zich bezig houdt met huidonderzoek en dat ook actief is op het gebied van ‘groene’ farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid.

Functie inhoud

In deze functie heb je klantcontact, zowel telefonisch als per mail en ook via onze social media kanalen Facebook en Instagram. Je voert alle voorkomende administratieve werkzaamheden rondom bestellingen uit, vanaf het moment van binnenkomst totdat deze de deur uitgaan. Tevens draag je deels zorg voor de facturatie. Ook houd je je zo nu en dan bezig met vertalingen. Kortom, een dynamische en afwisselende functie.

Wat wij graag in jou zien

Je bent een spontane gedreven persoonlijkheid. Je beschikt over doorzettingsvermogen, denkt in oplossingen en je bent accuraat en flexibel. In een team trek jij als vanzelf de leidinggevende rol naar je toe. Je weet wat er moet gebeuren en wat je daarvoor moet doen. Klantgerichtheid heb je hoog in het vaandel staan.

Wat wij jou bieden

 • een afwisselende functie in een dynamisch groeiend bedrijf
 • een marktconform salaris met bijbehorende onkostenvergoeding, vakantiegeld en een 13e maand (naar rato)
 • mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Heb jij interesse in deze functie en herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren vóór *** a.s. door middel van het sturen van een motivatiebrief met CV naar meriam@herboristcosmetics.com

vacature-trainer